Over
Ons

de beste service met een 'big smile'

Hi, leuk dat je meer over ons wilt weten! LivCuraçao Car Rental is een echt familiebedrijf. Ik, Chantal Arets, en mijn man delen een grote liefde voor Curaçao. Wij besloten ruim 20 jaar geleden om naar dit prachtige eiland te verhuizen en hier samen een leven op te bouwen.

We delen echter ook nog een andere grote passie: auto’s, en dan vooral de iconische Fiat 500! We besloten daarom in 2017 om een autoverhuurbedrijf op te richten en dit bedrijf te vernoemen naar onze dochter, Liv. 

Inmiddels hebben we het eiland volledig in ons hart gesloten en genieten wij met zijn drieën volop van het leven en alle bijzondere plekken. We Liv(e) for Curaçao! Wij willen jou ook graag de ervaring bieden om al deze mooie plekken te ontdekken. En hoe kan dit nu beter dan in een hippe Fiat 500 (cabrio) of een coole SUV? We geven veel van onze auto’s een persoonlijke touch, zodat jouw verblijf op Curaçao nog net wat specialer aanvoelt.

Wij stralen graag positiviteit uit en verwelkomen dan ook iedereen met een big smile. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel.

Wanneer wij de auto bij je komen afleveren, geven we je graag zoveel mogelijk handige informatie en tips over het eiland, zodat jij goed voorbereid en met een gerust hart over de (soms hobbelige) wegen van het eiland kunt gaan toeren! Uiteraard staan we ook altijd voor je klaar bij vragen of problemen.

Klaar om Curaçao te gaan ervaren in een van onze unieke auto’s? We kijken er al naar uit om je te mogen ontmoeten!

Zonnige en warme groetjes,
Chantal